VCO vice-kampioen 2016-2017

Donderdagavond 04/05/2017 – 20:30 uur, plaats van het gebeuren Sporthal De Meerminnen te Beveren, overvol, snikheet, verdeeld in 2 kampen, de spanning te snijden.

Aan de ene kant rood, aan de andere kant roze, verwijzend naar de truitjes van de hoofdrolspelers, resp. Asterix Avo Beveren en VC Oudegem , voor alle duidelijkheid VC Oudegem, of verkort VCO in het roze.

In een finale Best-Of-Five wonnen beide teams elk twee wedstrijden waardoor een vijfde beslissende wedstrijd nodig was. In die vijfde wedstrijd wonnen beide teams elk twee sets, dus was er een vijfde nodig om uiteindelijk de kampioen van het seizoen 2016-2017 aan te duiden.

Niemand zou bij voorbaat durven voorspellen hebben dat de finale van het Belgisch Kampioenschap Volleybal seizoen 2016-2017 zou aflopen.

Uiteindelijk was het Asterix Avo Beveren die de titel op zijn naam schreef.

VCO werd na de spannendste titelstrijd ooit de welverdiende Vice-Kampioen.

Het resultaat van een heel seizoen hard werken, weliswaar ‘maar’ de zilveren medaille, maar toch een prachtig resultaat, voor de speelsters, hun entourage, de talrijke en uitbundige supporters en alle vrijwillige medewerkers en zeker niet te vergeten onze sponsors.

Aan allen proficiat en bedankt.

Tot het volgende seizoen.

 

Nieuwsbrief

Sponsors
Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen! Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt. Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen!
Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt.
Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Klik hier om uw bestelling te plaatsen