Merci !

Onze droom om de allergrootste titel “KAMPIOEN VAN BELGIE” te kunnen bemachtigen hebben wij NET niet gehaald, maar wat ik wel weet is DAT WIJ MET GANS DE CLUB als één roze blok achter onze meisjes hebben gestaan. Ik had gehoopt op veel supporters, maar deze opkomst had ik in mijn stoutste dromen NIET verwacht.  MERCI  MERCI  MERCI. De TV-beelden, facebook, de foto’s zijn formidabel en sensationeel. Ik ben nog altijd fier als ik eraan terugdenk, nog even zittende op mijn roze wolk.

WIJ kunnen in eer en geweten zeggen dat wij – samen met JULLIE  – er alles voor gedaan hebben om op het allerallerhoogste schavotje te staan, ik vind zelfs dat wij maar een klein half trapje lager staan dan Asterix. Ik denk ook dat alle ploegen van België jaloers zijn op onze supporters, iedereen wil zo’n 7de man/vrouw achter zich.

Hopelijk kunnen we iedereen begroeten volgende week vrijdag op de BBQ, gelieve ook je steunkaarten met tombola mee te brengen. Wij gaan 3 zaalprijzen trekken. Voor diegenen die niet aanwezig kunnen zijn vrijdag 12 mei, er is nog een tweede trekking op 12 juni 2017 omdat Gerdi en ik door ons super playoff avontuur bijna niet in Oudegem zijn kunnen rondgaan.  

Nog een oprechte merci en hopelijk tot vrijdag!!!!!!

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Sponsors
Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen! Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt. Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen!
Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt.
Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Klik hier om uw bestelling te plaatsen