Wijnfestijn VCO 2020
2059
post-template-default,single,single-post,postid-2059,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Wijnfestijn VCO 2020

Wijnfestijn VCO 2020

Beste volleyballiefhebber,

bent u op zoek naar een geschenk voor het komende eindejaar of wenst u uw wijnkelder wat aan te vullen tegen de feestdagen, dan kunnen we u wellicht verleiden met een glaasje bubbels of een goed glas wijn.

In onze selectie: 3 mousserende wijnen, 8 witte wijnen en 8 rode wijnen uit verschillende regio’s en voor ieder budget.

U kan deze wijnen komen proeven in de cafetaria van de sporthal te Oudegem tijdens onze Open Fles Dagen: op vrijdag 13 nov tussen 19u. en 22u. en op  zaterdag 14 nov. tussen 13u. en 18u. Deze degustatie zal volledig coronaproof verlopen door bediening aan tafel en andere voorzorgsmaatregelen.

Bestellen dohttps://www.vcoudegem.be/wp-content/uploads/2020/10/uitnodiging-openflesdagen-met-sponsors.docxor een bestelbon te mailen naar : abdon.moens@telenet.be

Deze bestelbon kan u vinden via deze link

Kan u niet langskomen op onze Open Fles Dagen en/of vertrouwt u op onze goede smaak, dan kan u  onze volleybalclub in dit coronajaar toch ondersteunen door de aankoop van een wijnpakketje van 3 flessen. We hebben 3 pakketten samengesteld, ideaal om zelf te proeven of om cadeau te doen.

Deze pakketjes bezorgen we u  in een cadeauverpakking. Wij selecteerden een apéropakket, een VCO-klassiekerspakket en een fijnproeverspakket.

De inhoud van deze pakketten vindt u ook terug op onze bestelbon in bijlage.

Wij hopen dat we op uw steun mogen rekenen en dat we op deze manier het aangename aan het nuttige koppelen.

Tot dan.

Bestuur VCO