4e Wijnverkoop 16/11/2019
1223
post-template-default,single,single-post,postid-1223,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

4e Wijnverkoop 16/11/2019

4e Wijnverkoop 16/11/2019

Beste volleyliefhebber,

bent u ook wijnliefhebber of bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor het eindejaar, dan kunnen we u wellicht verleiden met een glaasje champagne of een goed glas wijn. En dan komt deze uitnodiging zeker van pas.
VC Oudegem nodigt u opnieuw uit op haar wijnverkoop, 4de editie.
De wijnkeuze verschilt niet veel van vorige edities, slechts enkele nieuwe wijnen haalden de selectie van dit jaar.
U kan nu reeds bestellen via diverse kanalen: via onze facebook pagina, website, e-mail of gewoon via de papieren bestelbon verkrijgbaar in de sporthal en bij de bestuursleden.

Maar indien u wenst, kan u de wijnen uiteraard ook proeven op zaterdag 16/11/2019 vanaf 16.30 en pas daarna uw bestelling plaatsen.
U kan dan proeven van een assortiment witte en rode wijnen, en ook schuimwijnen uit verschillende gebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Dit in verschillende prijscategoriën voor elk budget. U krijgt deskundige uitleg bij het proeven.
Om 20.30 volgt dan de thuiswedstrijd tegen VDK Gent.
Voor meer informatie betreffende de geselecteerde wijnen kan u nu reeds terecht op onze website www.vcoudegem.be . Of u kan ook via een antwoord op dit bericht, een bestellijst opvragen en per mail een bestelling plaatsen.

U steunt hiermee uiteraard de werking van onze club en we hopen met dit initiatief het nuttige aan het aangename te koppelen.

Bestelbon wijnverkoop 2019 EXCEL

Bestelbon PDF

Tot dan!