Eindejaarswijnverkoop op 4 -11- ’18

 

Beste volleyliefhebber,

 

 

Bent u wijnliefhebber of bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor het eindejaar, kunnen we u dan verleiden met een glaasje champagne of een goed glas wijn? Dan komt deze uitnodiging zeker van pas.

 

Omwille van het succes van vorige 3 edities, nodigt VC Oudegem U opnieuw uit op haar eindejaarswijnverkoop. Deze gaat door op

 

Zondag 04 november 2018 van 11u. tot 13u. en van 15u. tot 17u. in de sporthal te Oudegem.

 

U kan er eerst proeven van een assortiment witte en rode wijnen, en ook schuimwijnen uit verschillende gebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en dit in verschillende prijscategoriën alvorens uw aankoop te doen. U krijgt deskundige uitleg bij het proeven.

 

Tijdens en na het proeven kan u ongestoord uw favoriete sport volgen op groot scherm in de cafetaria afhankelijk van het aanbod (voetbal, veldrijden,volleybal,…).

 

Om 17u30 volgt de thuiswedstrijd tegen VDK Gent.

 

Kunt u niet aanwezig zijn op de dag zelf, dan kunt u toch een bestelling plaatsen via onze website www.vcoudegem.be (events-wijnactie). Daar kan u ook terecht voor meer informatie betreffende de geselecteerde wijnen. Of u kan ook via een antwoord op deze mail een bestellijst opvragen en per mail een bestelling plaatsen.

 

U steunt hiermee uiteraard onze club en hopen met dit initiatief het nuttige aan het aangename te koppelen.

 

Tot dan!

Nieuwsbrief

Sponsors
Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen! Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt. Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen!
Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt.
Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Klik hier om uw bestelling te plaatsen