Brand in sporthal VC Oudegem

Zoals u waarschijnlijk reeds heeft  vernomen via de media vernielde een brand een gedeelte van het dak van de sporthal te Oudegem waar onze club zijn thuisbasis heeft. Ook andere clubs die hier komen sporten werden hier door getroffen.

( badminton , mini-voetbal , tafeltennis , …. )

 

Daarom zijn we voorlopig verplicht om de trainingen en de matchen te laten plaatsvinden in andere sporthallen van het Dendermondse . Ook volleybalclubs van  buiten Dendermonde boden spontaan  vrije uren aan in hun sporthal  om onze speelsters een zo optimaal mogelijke voorbereiding te kunnen aanbieden.

 

Wij willen u dan ook graag informeren dat de matchen gepland voor september niet zullen kunnen doorgaan in de vertrouwelijke sporthal. Via  ” Nieuws ” op onze website zullen wij u informeren waar de geplande matchen dan wel zullen doorgaan.

 

Wij willen ook langs deze weg de Stad Dendermonde en zijn medewerkers bedanken voor de grote inspanningen die zij leveren om VCO  zo snel mogelijk weer te kunnen  laten sporten  in hun  vertrouwelijke sporthal . Waarvoor onze oprechte dank.

 

Bestuur & Medewerkers VC Oudegem

 

Artikel HLN 23/07/2014

 

Nieuwsbrief

Sponsors
Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen! Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt. Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Ook jij kan onze club belonen door het bestellen van inktpatronen!
Onze club heeft een speciale overeenkomst afgesloten met een nieuwe sponsor: Clubinkt.
Met elke bestelling steun je ook onze club, waarvoor hartelijk dank!!

Klik hier om uw bestelling te plaatsen